Tjänster

Mångårig erfarenhet ger stark grund att stå på

Amanda erbjuder utbildning av häst och ryttare, matchning och visning av hästar från unghästtävlingar till svår klass samt förmedling och försäljning av hästar. Med mångårig erfarenhet som hoppryttare från både tävlingar och hästutbildning inom hoppvärlden har hon en stark grund att stå på.

Hästutbildning
Amanda har under många år utbildat och tagit fram lovande unghästar till MSV och Svår hoppning. Alla meriter har hon på egenhändigt utbildade hästar. Hon lägger stor vikt vid hästarnas välmående och att de får allsidig träning som innefattar både bana och uteritter. Stallet har ridhus och ridbana, fantastiska hagar samt bra möjligheter till träning ute i skog och mark.

Träning
Amanda tar emot hästar för träning – både för kortare och längre perioder och erbjuder träning för de elever som vill komma till gården och träna. Hon kan även komma till er anläggning och hålla gruppträningar (minimum 5 ryttare) och lägger då upp träningspassen efter elevernas och hästens nivå.

Försäljning av häst

Amanda tar regelbundet emot hästar för utbildning och tävling inför försäljning – både på kort och lång sikt. Hon köper också in lovande unghästar regelbundet för utbildning inför försäljning eller direkt förmedling. Hennes ambition är att sälja högkvalitativa hopphästar och att matcha rätt ryttare till rätt häst.

IMG_7778